maanantai 15. syyskuuta 2008

Seppo Kanerva asettuu perussuomalaisten vaaliehdokkaaksi

http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=139194

Toimittaja Jarmo Huhtasen heittolaukaus kaupunkisivujen uutisessa 14.9.2008:
... maahanmuuttajien vastustajana tunnettu Jussi Halla-aho ...
Uutiseen kohdistuvaa arvostelua ei julkaistu:
Aihe: Omituista uutisointia, HS
Lähettänyt: jmk 15.9.2008 11:47

Onkos tämä nyt aivan asiallista uutisointia?

HS antaa tässä ymmärtää, että Halla-aho olisi "maahanmuuttajien vastustaja". HS ei mitenkään perustele tätä antamaansa leimaa, ja ehdokas tuskin itse yhtyisi tällaiseen luonnehdintaan. Halpahintaisia heittoja, joilla pyritään leimaamaan joku yksittäinen kunnallisvaaliehdokas, voisi odottaa puoluelehden kolumnissa tai pakinassa, mutta tämä on olevinaan kaupunkiuutinen.

Voisiko jutun kirjoittaja, toimittaja Jarmo Huhtanen kommentoida asiaa.
Itse asiassa mitään tähän uutiseen liittyvää lukijakeskustelua ei ole julkaistu. Onkohan kyseessä ns. tekninen vika? Keskustelupalstan ylläpito ei suostunut kommentoimaan asiaa.

1 kommentti:

koovee kirjoitti...

Yritin itse kirjoittaa keskusteluun seuraavaa:

"On totta, että Jussi Halla-aho on blogissaan kritisoinut välillä kovinkin sanoin maahanmuuttopolitiikkaa, sekä tuonut esille monikulttuurisuuden ongelmia Suomessa ja muualla Euroopassa. Jonkun ihmisen leimaaminen tällä perusteella 'maahanmuuttajavastaiseksi' - siis suomeksi sanottuna rasistiksi - on kuitenkin mielestäni todella halpamaista."

Eivät tosiaan näytä julkaisevan näitä, saati korjaamaan asiavirhettä. Lähetin asiasta palautetta myös sähköpostilla, mutta eipä ole mitään kuulunut tai näkynyt.