tiistai 8. toukokuuta 2108

Hesarin sensuroimat blogit

Jos Hesarin Twingly on sensuroinut blogisi, niin ilmoittaudu sankarjoukkoon sankkaan, jota päivitetään tuohon oikeaan palkkiin kunhan keritään.

[Lisäys 16.10.2008: Hesari on lopettanut Twingly-palvelunsa. Olkoon tämä ketju muistutuksena Twingly-sensuurista, ja mikäli Hesari keksii uuden tavan syrjiä "vääriä" blogeja, käytettäköön tätä asiasta tiedottamiseen.]

9 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Eikö ole mahdollisuutta mihinkään säälipaikkaan Hall of Famessa? Vittu en voi mitään sille, että Hesari ei sensuroi :)

Mikko Ellilä kirjoitti...

Tämäkin on Pravdan bannaama:
http://uusiviesti.blogspot.com/

Lotta Roti kirjoitti...

Olenko ymmärtänyt oikein:

jos olen linkittänyt suoraan Hesarin uutiseen blogikirjoitukseni, ja Hesarin uutisessa ei näy linkkiä kirjoitukseeni, olen bännilistalla?

Pikkupoika kirjoitti...

Lotta, juuri näin, mutta paino sanalla suoraan. Katselin nopeasti blogisi kirjoituksia, ja olet käyttänyt Hesari-linkkeihin tinyurl-lyhennyksiä. Se estää käsittääkseni linkittymisen mistä tahansa blogista.

Hesarin Twingly-systeemissä on nimittäin jokin alkeellinen koodaus, joka linkittää artikkelin perään vain kirjoitukset, joiden linkki on merkilleen sama kuin uutisen url. Jos samalla uutisella on useita osoitteita, linkittyneet blogit eivät näy kuin "oikean" urlin alla. Kts. esim.

http://www.hs.fi/artikkeli/Naisten+Suomi/1135233896489
http://www.hs.fi/juttusarja/valihuomio/artikkeli/Naisten+Suomi/1135233896489

Lotta Roti kirjoitti...

Tulinkin jo ajatelleeksi tuota tinyurlia. Minulla on kuitenkin ollut ihan asiallisiakin keskusteluja Hesarin toimittajien kanssa.

... mutta mitenkäs tänne on siis tarkoitus postata niitä torpattuja viestejä? (Sori jos oon puusilmä)

Lotta Roti kirjoitti...

nvm, tajusin jo

Johannes Nieminen kirjoitti...

Olen myös bännilistalla. Tosin yleensä jätän uutisen url:sta pois ylimääräisen, kuten esimerkiksi Pikkuojan esimerkissä olevan artikkelin otsikon "Naisten Suomi". Sitähän ei normaalisi tarvita. Mutta kun sen jättää pois, niin Twingly ei toimikaan, eikä tarjolla edes ole kohtaa "Tästä blogattua".

Testasin kuitenkin heti alussa, kun kyseinen palvelu tuli käyttöön, myös kokonaista url:ia. Kyllä siellä bloggauksia näkyi, muttei minun.

Huomioitavaa on myös se, että ainakaan vielä muutama kuukausi takaperin en saanut edes Pravdan keskustelupalstalle yhtä ainutta viestiä omalla nimelläni. Nyt en ole kokeillut. Siellähän saattaa olla kokemattomia kesätyöntekijöitä hommissa.

Jiri Keronen kirjoitti...

Helsingin Totuus on mitä ilmeisemmin sensuroinut blogini.

Aikaisemmin blogini näkyi Twinglyssä, mutta ei enää nykyään. En ole käyttänyt TinyUrleja tai vastaavia.

En ole yllättynyt.

JT Mäkelä kirjoitti...

Helsingin Sanomat 26.7.2009 kirjoittaa "Sotilaskaappauksia ei pidä enää sietää"

Kirjoituksessa HS käsittelee Hondurasin tilannetta ja nimittää presidentti José Manuel Zelayan syrjäyttämistä sotilasvallankaappaukseksi.

Helsingin Sanomat puhuu nyt täyttä potaskaa. Mikäli jossakin valtiossa valtionpäämies/hallitus tai kuka nyt ko. valtiossa ylintä valtaa käyttää, polkee toimillaan kansalaisten oikeuksia(mm. ihmisoikeudet etc.), käyttää valta-asemaansa väärin, on aivan yksi ja sama kuinka ko. valtias/valtiaat poistetaan vallasta. Tärkeintä on kansan kannalta parhaan vaihtoehdon mahdollistaminen. Esimerkiksi Suomessa ei ole toivoakaan että nykyisten puolueiden toimesta millään vaaleilla ja nykyisellä järjestelmällä maassamme voisi vallita todellinen kansandemokratia ja kansa voisi olla varma etteivät päättäjät kyykytä kansaa. Suomessa vallitsee tilaa jossa valtaeliitti ja heidän taustavaikuttajansa vievät kansaa kuin pässiä narussa ja suurin osa kansasta sanoo kiltisti mukisematta "bää". Jokaiselle suomalaiselle pitäisi olla päivän selvä asia että nykyiset päättäjät ja nykyinen järjestelmä ei Suomessa ole yksiselitteisesti toimiva vaan tuhoksi maallemme. Maatamme johtaa joukko korruptoituneita rikollisia, Suomen oma mafiaklaani joka käyttäytyy kansaa kohtaan täysin mielivaltaisesti syösten tämän maan konkurssikypsään tilaan ja tilaan jossa pikkuruinen rikollisjoukko elää leveästi pitäen kansaa tiukassa talutusnuorassa ja eläen leveästi samaan aikaan kun kansalla menee asiat päin peetä. Suomen kansan tulisi mielestäni ottaa mallia esimerkiksi Ranskasta jossa kansa olisi aikoja sitten pistänyt pelleilylle stopin mm. yleislakkoa käyttämällä. Kuinka kauan Arkadianmäen konnilla riittäisi kantti katsella yleislakkoa?