tiistai 13. toukokuuta 2008

Islamilainen puolue ruokkii rasismia

Hesarin kipupisteet alkavat löytyä. Ilmeisesti mediassa on kiellettyä sanoa, että Thorsin ja Suomen Islamilaisen Neuvoston ainoa ongelma Abdullah Tammen suhteen on se, että Tammi paljasti kortit liian aikaisin. Vastaavansisältöinen kommentti ei mennyt läpi myöskään Kalevassa.

Ja koska näin on kiellettyä sanoa, arvelen, että tässä aletaan lähestyä kipeää totuutta. :)

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/1135236277269
http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=116443

Eiväthän ne tavoitteet sinänsä kenellekään yllätyksenä tule: islam on kokonaisvaltainen uskonnollinen JA poliittinen järjestelmä, jonka tavoitteena on säädellä kaikkia elämänalueita tarkasti. Lopullisena tavoitteena on tietenkin islamin vallan ulottaminen koko maailmaan.

Kaikki Tammen porukan tavoitteet tulevat suoraan koraanista. Vastaavia vaatimuksia on esitetty muissakin Euroopan maissa. Sharia-laki on enemmän tai vähemmän virallisesti jo nyt käytössä paikallisesti Ison-Britannian muslimiyhteisöissä. Myöskään se, että Tammi uhkaa Viroa terrori-iskuilla ei ole mitään uutta. Norjassa mullah Krekar on uhkaillut hänelle turvapaikan antanutta maata terrori-iskuilla aina kun ei ole saanut tahtoaan läpi.

Oleellista on se, että muissa Euroopan maissa sharia-lain vaatiminen ja terroriuhkailut ovat alkaneet vasta kun muslimeja on noin 5-10% väestöstä. Koraanihan antaa muslimeille tarkat ohjeet myös siitä, miten heidän tulee käyttäytyä ollessaan lukumääräisesti alakynnessä: muslimilla on oikeus ja jopa velvollisuus hämätä vääräuskoisia ja valehdella heille todellisista tavoitteistaan.

Abdullah Tammi on vain liikkeellä hieman etuajassa.

Silti olen ehdottomasti sitä mieltä, että Islamilaista puoluetta ei pidä lailla kieltää, vaikka Thors ja Brax ovat sellaista harkinneet. Myöskään vaalikynnyksellä temppuilu ei ole suotavaa.

Demokratian keinoin voidaan ajaa myös epädemokraattisia tavoitteita. On täysin mahdollista, että suomalaiset esim. päättävät demokraattisessa kansanäänestyksessä ottaa Suomen hallitusmuodoksi islamilaisen teokratian. Minun mielestäni poliittinen keskustelu tästä asiasta olisi hyvä aloittaa jo nyt kun muslimit ovat vielä maassamme vähemmistönä.

Ei kommentteja: